Artikkelbilde

Velkomen til siste veka før påskeferie

Velkomen til ny veke i kulturskulen, og snart er det påskeferie. I dag (mandag) er det Open Scene på biblioteket kl 17.30. Det betyr litt omorganisering for piano og fiolinelevar, men alle skal ha fått beskjed om det. Lena Nymark har sjukt barn i dag, så ho har avlyst noko undervisning. Dei berørte skal ha fått beskjed.

Fyrste undervisningsdag etter påskeferien er tysdag 3. april. 

Legg merke til at vi har opna for at innlogging til SpeedAdmin skjer via IDporten. Test dette ut, og ta kontakt om det ikkje fungerer. Når du logger inn via IDporten skal du få opp alle elevane du er betaler for, om ditt barn ikkje dukker opp, så skuldast det at ein annen står som betalar. Ta kontakt, så ordner vi slik at alle står på same betalar, om det er ynskjeleg. 

 

Alle nye elevar har 3 veker gratis prøvetid. No har desse vekene gått, så no må alle som slutter i kulturskulen (som starta 1. januar 2018) betale for dette semesteret. Dei andre elevane hadde frist 10. desember med å seie opp plassen, så no må semesteret betalast om ting har endra seg. Faktura kjem plutseleg i ei postkasse nær deg.

 

Mvh

Ingolf rektor Tilbake
 
Planlagde aktivitetar
24.04 Open Scene
25.04 DonkenRock 2018
29.04 Kvitveisdag 2018
14.06 Jubileumsforestilling
14.06 Jubileumsforestilling
Klikk for fleire aktivitetar...
 


Sula Kommune
Ungdommens Kulturmønstring

Norges musikkorps forbund

Kulturskolerådet

Facebook
 
Footer bilde